Wie is Saskia Smet?

Ondernemer, mentor & begeleider van persoonlijke ontwikkelingstrajecten, spreker en trainer

“Het is mijn missie om de “onbewuste beelddenkers of multi-getalenteerde bruggenbouwers” in bedrijven bewust te maken van hun unieke talenten. Hierdoor halen ze makkelijker resultaten die wel degelijk gezien worden door de omgeving. Dit geeft hen maar ook iedereen in hun omgeving veel meer rust, (zelf)vertrouwen en vooral voldoening!”

Een beelddenker is persoon met heel veel (innovatieve) ideeën, iemand die altijd met oplossingen komt maar constant botst met processen en structuren in onze maatschappij. Het zijn mensen die bedrijven nodig hebben omwille van hun vernieuwende aanpak.

Saskia leert hen de brug te bouwen tussen hun eigen denkwereld en rationele bedrijven of organisaties zodat ze meer resultaat behalen met minder moeite & stress.

Saskia ontdekte beelddenken in 2006 via haar kinderen. Net als zoveel andere beelddenkers herkende ze zichzelf. Het heeft ettelijke jaren geduurd alvorens ze ”beelddenker zijn” een plek wist te geven in haar leven en werk.

Saskia begeleidt en adviseert beelddenkers die persoonlijk willen groeien en op zoek zijn naar meer rust en evenwicht in hun leven, zowel op het werk als privé.

Anderzijds geeft ze advies en begeleiding aan mensen die met deze visueel-ruimtelijke medewerkers in teams, afdelingen, projecten of begeleiding- of opleidingstrajecten samenwerken; zoals managers, teamleiders, project managers, coaches, trainers en consultants.

Voor ze haar bedrijf Numentum oprichtte, was Saskia werkzaam in grote bedrijven. Ze weet uit eigen ervaring wat het met een beelddenker doet als hij in de verkeerde werkomgeving terecht komt. Ze volgde diverse opleidingen en blijft zichzelf constant bijscholen om haar klanten zowel via internet als op locatie te kunnen begeleiden.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”
-Albert Einstein

www.numentum.be